Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul.
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Kim Min Rin

In jos 
AutorMesaj
Kim Min Rin

avatar

Mesaje : 13
Data de inscriere : 10/09/2011

MesajSubiect: Kim Min Rin   Sam Sept 10, 2011 1:32 pm

Kim Min Rin


You know my name, not my story...
Nickname:
Pocky/Bummie/Rinnie
Age:
Şaisprezece ani
Personality:

Min Rin a fost tot timpul o fată în centrul atenţiei care surprinde prin acţiunile sale nebuneşti, negândindu-se nicio clipă la consecinţe. Tânăra este atrasă în permanenţă de tot ceea ce este nou, nebunesc şi mai ales ieşit din tipare. Nu ţine cont de aparenţe, nu se conformează şi nu suportă regulile de niciun fel. Se află într-o permanenţă căutare de stimuli noi, de inspiraţie, fiind principiul care luptă împotriva a tot ce-i pare vechi, perimat. În acelaşi timp, este o persoană generoasă, drăgălaşă şi care iubeşte să fie înconjurată de puţinii săi prieteni pe care i-ar ajuta la orice oră din zi sau din noapte. Min Rin este împotriva normelor, neplăcându-i etichetele şi categoriile de niciun fel. Ştie să îşi spună punctul de vedere, preferând să spună totul direct decât să o ia pe ocolite şi nimeni să nu înţeleagă ce vrea să spună. Deşi este tânără, comportamentul său pare să fie de o persoană matură, ştiind foarte bine ce zice şi ce face. Este sigură pe ea, şi deseori uimeşte prin fixaţiile pe care le face şi prin încăpăţânarea cu care le susţine.


That's what i want, what's your problem?

Oriental Sexuation:
Bisexuală
Likes:
+Mâncarea coreeană şi japoneză
+Nopţile cu lună plină
+Ploaia
+Pianul şi chitara
+Anotimpurile reci
+Sucurile din fructe
+Dulciurile
+Aparatul său de fotografiat, Canon


Dislikes:

-Să i se impună un lucru
-Păianjenii
-Plictiseala
-Minciuna
-Persoanele insistente
-Vanilia
-Naivitatea
-MizeriaMy life it's just like a movie, but i have no happy ending...

History:
3 ianuarie 1995. Data care exprimă atât de multe sentimente. Durere, frică, tristeţe şi în acelaşi timp, emoţie şi iubire. Noaptea în care tripleţii familiei Kim s-au născut. Doi băieţi şi o fată. Kim Sunmin, Kim Junghon şi Kim Min Seo. Totuşi, de ce a rămas ea singură?! De ce, de ce?! De ce totul se întâmplă exact cum nu trebuie? Min Seo şi familia sa nu meritau aşa ceva deloc. Viaţa a fost, este şi va fi mereu de-a naibii.
*flashback*
Noapte. Durerea deja îşi făcea apariţia, doamna Kim chinuindu-se cu greu pentru a da viaţă a trei tripleţi. Trei zile şi nopţi întregi, nedormite. A fost pusă să coboare şi să urce scări pentru a grăbi naşterea, dar nimic. Asta până când într-o dimineaţă, la ora zece pe data de trei ianuarie, s-au născut cei trei copilaşi adorabili. Părinţii aveau deja plănuite numele pentru copii şi erau amândoi atât de entuziasmaţi că în sfârşit au nu un copil, ci trei! Era tot ce îşi puteau dori, însă... acel doctor foarte renumit, după cum se spune, avea nişte probleme mintale şi era un sadic, plăcându-i să terorizeze copii mici. Aşa se întâmplă şi pe patru ianuarie. Doi băieţei nou născuţi au fost omorâţi, mai exact, înjunghiaţi. Doctorul –dacă se poate numi aşa- iubea fetele, aşa că pe Min Seo şi celelalte le-a lăsat să trăiască.
Patru ianuarie-ziua tristă, dureroasă şi terificantă.
*end of flashback*
Nimeni nu a trecut uşor peste această amintire; Min Seo plângând şi în ziua de azi când îşi aduce aminte de nemernica zi de patru ianuarie. Însă, după doi ani, părinţii săi i-au dăruit fetei un frăţior, pe nume Kim Jihwan, poreclit Jay. Viaţa tuturor a devenit mult mai plăcută cu el prin preajmă, iar Jay, cu toate că era cu doi ani mai mic decât Min Seo dorea să o apere de orice şi aşa face şi în ziua de azi.
Minnie şi-a descoperit un talent de curând. Fotografiatul. Dar, ceea ce nimeni nu ştie e că ea cântă la pian, chitară şi vioară. Inclusiv vocea. A luat lecţii pe ascuns, auzind-o numai profesoara sa de muzică şi atât. Preferă să îşi ascundă orice fel de talent, cu excepţia fotografiatului.

occupation:
Elevă, fotografă.

i see your jealousy as you watching
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Kim Min Rin
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MY LIFE. YOUR ENTERTAINMENT! :: welcome to hollywood baby :: Inregistrare-
Mergi direct la: